Materiële ruimtes in de praktijk van een psychiatrisch dagcentrum

Antropologie

20jun2018 13.00

Promotie

Ariane d’Hoop richt zich in haar onderzoek op een psychiatrisch dagverblijf voor tieners in Brussel. Zij bestudeert de details van de alledaagse materiële inrichting van deze plek om te kijken hoe materiële ruimtes in de alledaagse praktijk van een psychiatrisch dagcentrum functioneren, hoe de materiële elementen bijdragen aan de institutionele zorg en welke mogelijkheden de ruimte biedt.

Mw. A.J.C.C. d’Hoop: Modest Attachments. An Inquiry into the Potentialities of Material Spaces in a Psychiatric Day Care Centre. Promotoren zijn prof. dr. A.J. Pols en prof. dr. C. Schaut (Université Libre de Bruxelles). Copromotoren zijn prof. dr. J. Genard (Université Libre de Bruxelles) en prof. dr. G. Lebeer (Université Libre de Bruxelles).

Toegang vrij

Gepubliceerd door  UvA Persvoorlichting