Advies & Contact voor studiekiezers

Kies de studie die bij je past

De studiekeuzeadviseurs van het UvA Student Careers Centre helpen je graag bij je oriëntatie en het maken van een keuze.

Masterkeuze

Voor UvA-studenten

Veel informatie over mogelijkheden, oriënteren en het kiezen van een master hebben we al voor je op een rijtje gezet. 

Je kunt ook een afspraak maken met een loopbaanadviseur om je masterkeuze te bespreken.

Voor niet-UvA-studenten

Studeer je aan een andere instelling, en oriënteer je je op een (pre)Masteropleiding aan de UvA? Heb je nog vragen over het kiezen van een master? Bel dan met de studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre.

We zijn van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur bereikbaar op +31 (0)20 525 1401. 

Bachelorkeuze

Vwo-scholieren

De studiekeuzeadviseurs van het UvA Student Careers Centre begeleiden scholieren uit vwo 5 en 6 bij het maken van een studiekeuze. Ook scholieren die al eindexamen hebben gedaan maar nog niet hebben gestudeerd zijn welkom.

Je kunt je aanmelden voor een studiekeuzetest, een studiekeuzeworkshop of alvast zelf aan de slag

Studietwijfels en studieswitch

Studeer je aan de UvA en twijfel of je de juiste studiekeuze hebt gemaakt? Of ben je al gestopt met je studie aan de UvA en wil je je oriënteren op een andere studie, binnen of buiten de UvA?

De studiekeuze- en loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre denken graag met je mee. We nemen jouw situatie, je wensen, interesses, motivatie en kwaliteiten als uitgangspunt. We adviseren je over de mogelijkheden en helpen je een keuze te maken, ook wanneer je je oriënteert op een studie buiten de UvA.

Je kunt je aanmelden voor een individueel gesprek, de training Hulp bij Studietwijfels of zelf aan de slag met het Studieswitch-stappenplan voor studenten

Gepubliceerd door  Studenten Services

6 februari 2018