Open Dag Science Park

06okt2018 12.00 - 17.00

Evenement

Beleef de wetenschap van dichtbij en kom op zaterdag 6 oktober naar de bètafaculteit van de Universiteit van Amsterdam. Ga mee op ontdekkingstocht dwars door de wetenschap en ontdek de schatkamers van de universiteit.

Naast andere wetenschappelijk instituten op het Science Park Amsterdam zet ook de Faculteit der  Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam haar deuren open. We organiseren activiteiten voor jong (vanaf ca. 7 jaar) en oud:

• Je kunt meedoen aan diverse rondleidingen: naar de kassen, naar de scheikundelaboratoria, naar het computermuseum, naar de sterrenkoepels, naar het microscopielab, of naar de glasblazerij.
  • Er zijn demonstraties van onderzoekers en studenten die wetenschappelijk onderzoek in beeld brengen: scheikundeproefjes, natuurkunde-experimenten, robot-mens interactie, diverse telescopen en nog veel meer.
  • En vraag vooral onze studenten en wetenschappers de oren van het hoofd!

Gepubliceerd door  Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica